Tudd meg mi a Jóga igazából!

Ne higgy el mindent amit a Jógáról mondanak. A Jóga évezredek óta ugyan az és változatlan...More »

Tanulj Igazi, tradicionális Jógát Budapest Belvárosában!

Évezredek ősi bölcsessége, mely a fiatalság és energikusság mellett a siker ősi receptje is. TANULJ OLYAN OKTATÓKTÓL, AKIK NEM DIVATBÓL JÓGÁZNAK!More »

A teljességhez mindenkinek Joga van!

Olvass nálunk utána egy kicsit a jógának!More »

Gyógyulj Terápiás Jógával

Ha sportolsz, ha nem, ha megsérültél, a belső problémáid vannak, a terápiás jógával mindent lehet gyógyítani. A különféle gyakorlatokat úgy is össze tudja neked állítani egy szakavatott oktató, hogy meggyógyuljál, legyen bármilyen egészségügyi problémád.More »

 

Földi Marcsi, Zenés-Jóga oktató

“Szó szerint a fejbe vert a jóga, amikor először találkoztunk.”

Földi Marcsi, A BhaktiKutir Zenés-Jóga oktatója

Közel 20 éve találkoztam először a jógával. Szó szerint a fejbe vert. Mozgó könyvtárba jártam, akkor még ilyen is volt:) Kerestem a könyvek között, és amikor felálltam a fejemre esett egy könyv. Jóga kilenc hét alatt. Hát jó gondoltam, vágjunk bele,(nincsenek véletlenek) Megcsináltam a kilenc hetet és teljesen megváltozott az életem. Jöttek a táborok, teljes életmód váltás, és szépen lassan elindult a jógás életem. Még egész fiatalon két gerincsérvet szedtem össze, amiket teljesen sikerült meggyógyítani, eljógázni.

A jógát azért ajánlom Neked, is mert nekem is jó, és csak azt ajánlom másoknak, ami nekem is jó. :) A jóga megtanított sok mindenre. Önuralom kitartás, egység a test szellem lélek között, és még nagyon sok más egyébre, amikről az iskolában nem tanítanak. Egy egészen új világ nyílt meg előttem. Másként kezdtem az emberekre nézni, és sokkal jobb lett a kapcsolatom a körülöttem élőkkel. Nekem a jóga lett az életem, és nem is tudnám elképzelni nélküle a mindennapjaimat.

Mindehhez párosítva még imádom a zenét. A jóga zenével, egy nagyon mély aktív meditáció, és sokkal könnyebben el tud az ember merülni a benső önvalóban. Nem igazán vagyok olyan, hogy leülök és meditálok, mert a természetem ettől sokkal mozgékonyabb. De a zene és a jóga együtt elvisz abba az állapotba, mint másokat, a csendes meditáció.

Viszont minden óra végén, szeretek vezetett meditációban segíteni azoknak akik velem tartanak a foglalkozáson. Így együtt összefogva, a zene által sokkal könnyebb eljutni oda, a harmónia azon világába, ahová mindannyian vágyunk.

A heti 2 órát  ajánlanám tapasztalataim alapján, mert ezzel már rendbe tudjuk tartani testünket, lelkünket és szellemünket. Így fel tudunk készülni az egész hétre és jöhet bármi, sokkal jobban vesszük az akadályokat.

Hosszú ideje oktatok már jógát. Ez a hosszú idő alatt rengeteg nagyszerű embert ismerhettem meg, és jó pár közülük mellém szegődött mert most már ők is értik miért jó a jóga. Szeretném, ha ezt a nagyszerű rendszert minél több ember ismerhetné meg és minél többen gyógyulnának meg testileg, lelkileg, szellemileg.

Sok szeretettel várlak az óráimon, ha szeretnéd megtapasztalni, a jóga és a zene együttes erejét.

Óráim:

Zeneterápiás JógaMarcsi

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.